Potravinárstvo
Základy HACCP a Hygienické minimum
Získajte prehľad o legislatívnych požiadavkách na systém HACCP a hygienické minimum. Kurz vám poskytne základné znalosti o tvorbe, certifikácii a integrácii systému kvality a bezpečnosti potravín podľa ISO 9001 a HACCP. Po ukončení získate certifikát.
Tento kurz má rozsah 1 deň.
Termíny kurzov:
29.11.2024 - Online | 7.2.2025 - OnlineRSPO - ROUNDTABLE ON SUSTAINABLE PALM OIL
Kurz je určený pre všetkých, ktorí: Vyrábajú/plánujú vyrábať RSPO certifikované výrobky, obchodujú, skladujú, distribuujú RSPO certifikované výrobky, vyrábajú výrobky pre obchodné siete (hlavne pod privátnymi značkami). Obsahom kurzu je predstavenie palmového oleja, požiadavky normy, proces prípravy na audit, samotný audit rovnako ako aj cvičenia a prípadové štúdie.
Tento kurz má rozsah pol dňa.
Termíny kurzov:
3.3.2025 - Online | 3.3.2025 - PrezenčneRainforest Alliance
Získajte ucelený prehľad o Rainforest Alliance, jej aplikáciu a certifikáciu v Slovenskej Republike. Obsahom kurzu je certifikačný program Rainforest Alliance, predmet a rozsah normy, zmeny a rozdiely medzi UTZ a Rainforest Aliance, priebeh a postup certifikácie rovnako ako aj hodnotenie auditov.
Tento kurz má rozsah pol dňa.
Termíny kurzov:
3.3.2025 - Prezenčne | 3.3.2025 - OnlineFSSC 22000: SYSTÉM MANAGEMENTU BEZPEČNOSTI POTRAVIN
Systém FSSC 22000 podľa verzie 6 je určený na certifikáciu systémov pre bezpečnosť potravín u výrobcov zameraných na výrobu či spracovanie živočíšnych produktov, rastlinných produktov podliehajúcich skaze, výrobky s dlhou trvanlivosťou, výroba obalov pre potravinárstvo, iné ingrediencie a doplnky ako aditíva, vitamíny a pod. Po ukončení kurzu získate Osvedčenie o absolvovaní kurzu. Tento kurz má rozsah 1 deň.