FSSC 22000: SYSTÉM MANAGEMENTU BEZPEČNOSTI POTRAVIN
13.6.2024
Tento kurz je pre Vás prínosný pokiaľ pracujete v spoločnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva a potravinárskom reťazci a chcete porozumieť požiadavkám na uplatňovanie systému bezpečnosti potravín podľa FSSC 22000 verzia 6. Termín školenia 13.6.2024
Všetky audity od 1.4.2024 sa musia vykonávať podľa nového vydania 6.
Kurz má za cieľ vysvetliť účastníkom hlavné zmeny v certifikačnej schéme FSSC 22000, a to podľa vydania 6. Certifikačná schéma FSSC 22000 je uznaná certifikačná schéma kvality a bezpečnosti potravín a to organizáciou GFSI.
Termín: 13.6.2024
Lektor: Alžbeta Korčeková
Forma: Prezenčná
Miesto: Bratislava, ul. Plynárenská 7/8
Cena: 250 EUR + DPH
Obsah kurzu
- redstavenie FSSC 22000
- Zmeny v certifikačnej schéme FSSC 22000
- Postup prechodu certifikácie na novú verziu 6
- Neohlásené audity
- Záverečná diskusia
- Dodatočné požiadavky FSSC - zameranie sa na nové a aktualizované požiadavky:
- recyklované materiály,
- riadenie tlače,
- obrana závodu,
- prevencia pred falšovaním,
- riadenia alergénov,
- environmentálny monitoring,
- kultúra kvality a bezpečnosti potravín,
- kontrola kvality,
- preprava v cisternách,
- riadenie cudzích predmetov,
- manažment strojných zariadení,
- straty a odpady potravín,
- požiadavky na komunikáciu
- Postup prechodu certifikácie na novú verziu
- Neohlásené audity
- Záverečná diskusia
K jednotlivým požiadavkám bude krátko vysvetlené, ako ich zaviesť do praxe s rešpektovaním špecifík v odbore.
Po ukončení kurzu získate certifikát.