Úvodná strana / Ponuka kurzov / Potravinárstvo / Základy HACCP a Hygienické minimum

SLUžBY

Základy HACCP a Hygienické minimum

Prínos kurzu

Absolvovaním kurzu získate:

Obsah kurzu

 

Po úspešnom ukončení kurzu získate certifikát.

 

Termín: 11.10.2024

Čas: od 9:00 do 17:00 hod

Lektor: Ing. Veronika Bánovská

Forma školenia: 

Cena: 250 EUR + DPH

 

Predchádzajúce znalosti nie sú požadované. Výhodou je orientácia v základných požiadavkách na systém HACCP a systém managementu kvality podľa ISO 9001.

Rozsah

1 deň

Termíny kurzov

11.10.2024 - Online

Adresa: Online
Cena: 250,- EUR bez DPH
Prihlásiť na termín


11.10.2024 - Prezenčne

Adresa: Prezenčne - Bratislava, Plynárenská 7/B
Cena: 250,- EUR bez DPH
Prihlásiť na termín

 
Kurz môžete objednať ako uzavreté školenie.

Objednať