Úvodná strana / Ponuka kurzov / Potravinárstvo / Základy HACCP a Hygienické minimum

SLUžBY

Základy HACCP a Hygienické minimum

Prínos kurzu

Absolvovaním kurzu získate:

Obsah kurzu

 

Po úspešnom ukončení kurzu získate certifikát.

 

Termín: Termín zverejníme čoskoro, v prípade záujmu o školenie nás prosím kontaktujte.

Čas: od 9:00 do 17:00 hod

Lektor: Ing. Veronika Bánovská

Forma školenia: 

Cena: 250 EUR + DPH

 

Predchádzajúce znalosti nie sú požadované. Výhodou je orientácia v základných požiadavkách na systém HACCP a systém managementu kvality podľa ISO 9001.

Rozsah

1 deň

Termíny kurzov

Termín kurzu vám radi zaistíme podľa vašich potrieb

 
Kurz môžete objednať ako uzavreté školenie.

Objednať